home.p home.p
| Η Εταιρεία | Αντικείμενο | Συστήματα Αυτοματισμού | Τα Εργα μας | Επικοινωνία |
Ετοιμες λύσεις.
Απο την πληθώρα προτάσεων που διαθέτουμε ξεχωρίζουμε τις πιο hot, αποδοτικές, cost/effective λύσεις έτοιμες για εγκατάσταση στην επιχείρηση σας.
Επικοινωνήστε μαζί μας 210.3805404 για προμήθεια & λεπτομέρειες εφαρμογής στον χώρο σας.
10/11/21 - Ανιχνευτής CO2 με οπτική έδειξη Stand Alone, Plug & Play.
horos Πρόβλημα: Στις αίθουσες διδασκαλίας, σεμιναρίων, συσκέψεων κλπ. υπάρχει συγκέντρωση ατόμων μέσα σε έναν σχετικά περιορισμένο χώρο. Αυτό δεν αυξάνει μόνο τη συγκέντρωση CO2 αλλά και την ποσότητα των αερολυμάτων στον αέρα του δωματίου, τα οποία θεωρούνται πιθανοί φορείς παθογόνων παραγόντων όπως μεταξύ των άλλων & ο κορωνοϊός. Στην Ευρώπη (ειδικότερα Γερμανία) έχει ορίστει ένα αποδεκτό ανώτερο όριο CO2 των 1.000 ppm & προτείνεται μηχανικός αερισμός ή αερισμός μέσω των παραθύρων.
Πότε, πόσο συχνά και για πόσο χρόνο ανοίγω τα παράθυρα;

Λύση: Αισθητήρας Plug & Play με ένδειξη συγκέντρωσης και ακουστικό σήμα για τον προσδιορισμό της περιεκτικότητας σε CO2 του αέρα του δωματίου (0...3000 ppm). Μετατρέπει τη μέτρηση σε ένα σήμα, το οποίο παρουσιάζεται οπτικά μέσω έγχρωμων LED. Τόνος σήματος ακούγεται όταν φτάσετε τα επίπεδα προειδοποίησης (μπορεί να απενεργοποιηθεί τοπικά).
Χρησιμοποιείται σε τάξεις, αίθουσες εκπαίδευσης, συνεδριακά κέντρα, γραφεία, ξενοδοχεία, διαμερίσματα, καταστήματα για εύκολη και γρήγορη αξιολόγηση του εσωτερικού κλίματος. Αυτό επιτρέπει τον εξαερισμό του δωματίου με βάση τη ζήτηση εξοικονόμησης ενέργειας, μειώνοντας έτσι το λειτουργικό κόστος και βελτιώνοντας την ευημερία.
Η μέτρηση CO2 πραγματοποιείται με χρήση οπτικού αισθητήρα NDIR (τεχνολογία υπερύθρων). Warm up time =approx 1 hour. Response time =less than 2 minutes
Συνιστούμε έναν αισθητήρα για κάθε 30 m² χώρου.
- Διατίθεται ως επιτραπέζια μονάδα με βάση στήριξης, καθώς και σε μονάδα για τοποθέτηση σε τοίχο.
- Ανιχνευτής με ανοξείδωτη βάση 185,0 ευρω. Για παραγγελίες > 5τεμ παρακαλώ επικοινωνήστε.
06/09/21 - Λύσεις on-line μέτρησης ηλεκτρικών μεγεθών & οπτικοποίησης. Παράδειγμα σε camping
horos Πρόβλημα, σε Camping ή Parking με φορτιστές αυτοκινήτων:
Πως μπορώ στις θέσεις που διαθέτω να βλέπω on-line κατανάλωση ηλεκτρισμού?
Μπορώ να έχω ειδοποιήσεις για μεγάλη 24-ωρη κατανάλωση κάποιας θέσης?
Μπορώ να έχω ειδοποιήσεις 24/7 υπερφόρτωσης ηλεκτρικού δικτύου εγκατάστασης?
Μπορώ κατά την αποχώρηση πελάτη να ξέρω κατανάλωση σε συγκεκριμένες ώρες, ημ/νιες?

Λύση: Σε κάθε θέση που θέλουμε να μετρήσουμε, τοποθετούμε ηλεκτρονικό μετρητή CEM (1SU, feed-through, ακρίβεια 0,5%). Αυτοί συνδέονται μεταξύ τους (έως 20 ανα EDS) με καλώδιο 2 αγωγών με υλικό Data collection EDS το οποίο απο οποιοδήποτε PC μπορούμε να το "διαβάσουμε" και να πάρουμε τα επιθυμητά δεδομένα. Αυτά μπορεί να είναι KWh, Amp, Volt, Euro & με το πάτημα ενός πλήκτρου μπορούμε να τιμολογήσουμε τον πελάτη μας για συγκεκριμένες ώρες & ημ/νιες.
Μεγάλο πλεονέκτημα το γεγονός πως το υλικό διαθέτει μνήμη, είναι on-line 24/7 & δεν χρειάζεται κάποιο Server /PC για να αποθηκεύει δεδομένα. Ταυτόχρονα μπορούμε οποιοδήποτε σημείο (απο τα 20) να το αντικαταστήσουμε με αισθητήριο θερμοκρασίας, υγρασίας πχ. για να πάρουμε δεδομένα για το ΖΝΧ (Ζεστό Νερό Χρήσης) ή απλά για τις συνθήκες άνεσης που επικρατούν σε οποιαδήποτε θέση. Εαν δεν μας αρκούν τα 20 σημεία μπορούμε να προσθέσουμε 2ο Data Collection EDS.
Τέλος μπορούμε να πάρουμε alarms πχ. έαν στο 24ωρο κάποια θέση έχει μεγάλη κατανάλωση (ξέχαστηκε κάτι αναμμένο) ή πχ. εάν η συνολική κατανάλωση υπερβαίνει κάποιο όριο (υπερφόρτωση ηλ/κου δικτύου μας).
- Υψος επένδυσης για 20 θέσεις 2.100,0 ευρώ (105,0 /θέση). Τα υλικά αποστέλλονται έτοιμα, προγραμματισμένα με σχεδιάγραμμα τοποθέτησης για τον ηλ/γο σας.
- Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, θα χαρούμε να ακούσουμε τις δικές σας ανάγκες & να δώσουμε την βέλτιστη λύση.
08/02/21 - Ελεγχος σε υπάρχουσα κατοικία (ρολά, θέρμανση, φωτισμός).
horos Πρόβλημα: Πως μπορώ σε υπάρχουσα εγκατάσταση να κατεβάζω /ανεβάζω όλα τα ρολά κατοικίας?
Πως μπορώ να ελέγχω θέρμανση, ρολά, γραμμές φωτισμού απο το κινητό μου?
Πως μπορώ να βάλω ένα πρόσθετο διακόπτη αλλε ρετούρ?
Χωρίς επίπονες μετατροπές, μερεμέτια στην ηλεκτρολογική εγκατάσταση.

Λύση: το παγκοσμίως αναγνωρισμένο KNX με τις ασύρματες λύσεις RF+ απο την www.mdt-knx.gr
Ολα τα ανωτέρω μπορούν να γίνουν χωρίς επίπονες μετατροπές στην εγκατάσταση σας & κυρίως με την εγγύηση, σταθερότητα & αξιοπιστία που προσφέρει το σύστημα KNX.
- Ενδεικτικό ύψος επένδυσης υλικών για 5 ρολά (5τεμ διακόπτες) 550,0 ευρώ.
- Κάθε περίπτωση διαφέρει, επικοινωνήστε μαζί μας για λεπτομέρειες.

Ολες οι ανωτέρω τιμές δεν περιλαμβανουν ΦΠΑ. | site map