Η Εταιρεία Αντικείμενο Συστήματα Αυτοματισμού Τα Εργα μας Επικοινωνία
Deos AG Circutor Wibeee Switchbee Qbus
MDT/knx KNX installations Ubie/knx Cherry/knx CJC Switches
iLight Greengate EAE busbars Woertz SplusS
Official iLight GR web page - click here

www.ilight.com.gr

Τα προϊόντα iLight βρίσκουν εφαρμογή σε εγκαταστάσεις όπου απαιτείται κεντρική ελεγχόμενη ή προγραμματιζόμενη διαχείριση φωτισμού ή ελέγχος dimming σε μεγάλα φορτία ή συνδυασμός των ανωτέρω.
Σε αυτήν την κατηγορία συμπεριλαμβάνεται μια τεράστια γκάμα εφαρμογών, από έξυπνα σπίτια, εμπορικά κέντρα, εκκλησίες, συνεδριακά κέντρα, ξενοδοχεία, κτίρια γραφείων, κρουαζιερόπλοια, κότερα, εστιατόρια και θεματικά πάρκα.
Έχουμε εμπειρία στην παροχή λύσεων, για διαχείριση μεγάλης κλίμακας αρχιτεκτονικού φωτισμού και πλήρως ολοκληρωμένων συστημάτων ψυχαγωγίας.
Οι έτοιμοι προκατασκευασμένοι πίνακες που διατίθενται περιλαμβάνουν τις ηλεκτρικές ασφάλειες και το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να τους τοποθετήσουμε στον τοίχο και να τους τροφοδοτήσουμε με ρεύμα.

Δίνουμε μεγάλη σημασία στην δημιουργικότητα κατά την φάση του σχεδιασμού.
Οι ανεξάντλητες επιλογές των προϊόντων και των περιφερειακών του δικτύου iCAN ενισχύουν, χωρίς να περιορίζουν στο παραμικρό τη διαδικασία σχεδιασμού.
Η iLight έχει μια ολοκληρωμένη σειρά ελεγκτών που καθιστά δυνατό τον έλεγχο πρακτικά οποιασδήποτε πηγής φωτός, συμπεριλαμβανομένων ωμικών, χωρητικών και επαγωγικών φορτίων, λαμπτήρων φθορισμού με έλεγχο 1-10V, DALI και DSI, λαμπτήρων ψυχρής καθόδου, ΝΕΟΝ, LED, DMX512 καθώς επίσης και τον έλεγχο οποιουδήποτε διακοπτόμενου φορτίου (ρευματοδοτών, συσκευών κ.λ.π).

Για την επιλογή των σημείων ελέγχου του συστήματος (διακοπτικό υλικό, οθόνες κ.λ.π) προσφέρεται μια ευρεία γκάμα υλικών σε μια ποικιλία από στυλ και φινιρίσματα ώστε να ταιριάζουν στις ιδιαίτερες προτιμήσεις.
Η εταιρεία iLight προσφέρει τη δυνατότητα παραγωγής πάνελ ελέγχου κατά παραγγελία.
Οι οικονομικά προσιτές, έγχρωμες LCD οθόνες αφής δίνουν τη δυνατότητα εισαγωγής γραφικών, λογότυπων η 3D σχεδίων κτιρίου ώστε να δημιουργούνται μοναδικά σχέδια.
Το iCAN είναι ένα σύστημα βασισμένο σε προγραμματιζόμενο λογισμικό. Παρέχει στον χρήστη τεράστια ευελιξία και είναι εύκολο ως προς τη λειτουργία του.

Τα υλικά iLight μπορούν να συνδεθούν και να συνεργαστούν αποτελεσματικά με άλλα συστήματα διαχείρισης των κτιρίων σε θέματα, συναγερμού, πυρκαγιάς και ασφάλειας.
Η iLight προσφέρει μια σειρά επιλογών από απλές ψηφιακές εισόδους μέχρι ξεχωριστά υλικά και λογισμικό για την επικοινωνία με άλλα δίκτυα. Τα πρωτόκολλα με τα οποία υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας είναι τα Ethernet, KNX, CAN, RS232 και RS485.
Επιπλέον προσφέρεται μια σειρά από έξυπνες και προγραμματιζόμενες συσκευές που δίνουν τη δυνατότητα δημιουργίας αλληλουχίας σεναρίων (sequence) και λογικού ελέγχου.
Σε χώρους με υψηλές προδιαγραφές όπως αίθουσες συνεδριάσεων, η iLight μπορεί να προσφέρει λύσεις αντίστοιχες με τις λειτουργίες που χρησιμοποιούνται στο "έξυπνο σπίτι" όπως έλεγχο οπτικοακουστικών συστημάτων, φωτισμού και ηλεκτροκίνητων περσίδων για την απόλυτα επαγγελματική παρουσίαση.

Δ Ι Α Γ Ρ Α Μ Μ Α - Δ Ι Κ Τ Υ Ο Υ

Σε ένα ενιαίο δίκτυο iCAN μπορούν να συνδεθούν μέχρι 65 000 συσκευές. Η κατανεμημένη διαχείριση της πληροφορίας καθιστά το σύστημα πραγματικά επεκτάσιμο. Δεν υπάρχει περιορισμός ως προς το τι μπορεί να προστεθεί στο σύστημα. Δεδομένου ότι δεν υπάρχει κάποιο είδος κεντρικής μνήμης, μπορούν εύκολα να προστεθούν ή να αφαιρεθούν στοιχεία ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Εφαρμογές:
 • Ethernet
 • DSI
 • DALI
 • EIB-KNX
 • CAN
 • RS232
 • RS485
 • Συνδεσιμότητα
 • DMX
 • MIDI
 • Ethernet
 • Για την υλοποίηση του δικτύου χρησιμοποιείται το τυποποιημένο καλώδιο UTP Cat.5 με συνολικό μήκος έως και 1 Km μεταξύ των κόμβων.

  Το ευρύ φάσμα των προϊόντων iLight περιλαμβάνει ελεγκτές, interfaces και περιφερειακά που παρέχουν λύσεις ελέγχου σε όλες τις οικιακές, εμπορικές και αρχιτεκτονικές εφαρμογές. Έχουν ληφθεί υπ'όψην όλα τα γνωστά πρωτόκολλα επικοινωνίας, διασφαλίζοντας την απρόσκοπτη επικοινωνία του συστήματος iLight με άλλα στοιχεία ελέγχου σε μια εγκατάσταση.