Η Εταιρεία Αντικείμενο Συστήματα Αυτοματισμού Τα Εργα μας Επικοινωνία
Deos AG Circutor Wibeee Switchbee Qbus
MDT/knx KNX installations Ubie/knx Cherry/knx CJC Switches
iLight Greengate EAE busbars Woertz SplusS
Official MDT Technologies GR web page - click here

www.mdt-knx.gr

Η εταιρεία μας ΧΩΡΟΣ ΣΜ Α.Ε. ως Official Dealer MDT, έχει την Επίσημη αντιπροσώπευση προιόντων στην Ελλάδα της αναγνωρισμένης Γερμανικής εταιρείας κατασκευής KNX products "MDT technologies" GmbH (official web page www.mdt.de) η οποία σχεδιάζει και παράγει συσκευές KNX με την άριστη ποιότητα & την καλύτερη σχέση κόστους-απόδοσης.

Σκοπός μας είναι κατ'αρχήν η υποστήριξη των προιόντων MDT Technologies (Made In Germany) στην Ελληνική αγορά, η ύπαρξη Stock υλικού για άμεση παράδοση, η τεχνική υποστήριξη του υλικού αλλά και υποστήριξη ΟΛΩΝ των πιστοποιημένων εγκαταστατών KNX Partners με ειδικές τιμές KNX Partners.

Για εφαρμογή των προιόντων MDT Technologies (3-ετή εγγύηση & γερμανικής ποιότητας υλικά) και στην δική σας κατοικία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
Η εταιρεία μας έχει προμηθεύσει και υλοποιήσει εγκαταστάσεις πολυτελών κατοικών, κτιρίων και επαγγελματικών χώρων απο το 1996.
Τα όνειρα σας θα γίνουν πραγματικότητα με την εγγύηση αξιοπιστίας, την άψογη εφαρμογή των υλικών & την υποστήριξη έργου απο την εταιρεία μας.

Είναι πολύτιμο να ξέρεις πως στο τέλος όλα θα λειτουργούν όπως ακριβώς τα θέλεις χωρίς ...εκπλήξεις.

Είναι πολύτιμο να ξέρεις πως στο μέλλον θα υπάρχει πάντα υποστήριξη και φυσικά ...άμεση απόκριση.