Η Εταιρεία Αντικείμενο Συστήματα Αυτοματισμού Τα Εργα μας Επικοινωνία
Deos AG Circutor Wibeee Switchbee Qbus
MDT/knx KNX installations Ubie/knx Cherry/knx CJC Switches
iLight Greengate EAE busbars Woertz SplusS
Official Deos GR web page - click here

www.deos.com.gr

Building Management System (BMS).
To Σύστημα Διαχείρισης κτιρίου (Building Management System - BMS) είναι ένα εργαλείο για την διαχείριση της συντήρησης. Με αυτό λειτουργούν, ελέγχονται, συντηρούνται και βελτιστοποιούνται τα διάφορα υποσυστήματα του κτιρίου.

Το λογισμικό του BMS απλοποιεί τις διαδικασίες εξοικονόμησης ενέργειας και αυξάνει την άνεση του κτιρίου.
Οπτικοποιεί τις παραμέτρους που ζητούνται και αυτές που επιτυγχάνονται (π.χ. θερμοκρασία).

Συγκεντρώνονται στοιχεία, οπτικοποιούνται για εύκολη και αποδοτική παρουσίαση. Κάθε αισθητήρας (π.χ. θερμόμετρο), ενεργοποιητής (π.χ. ηλεκτροβάνα), κλπ. συνδέονται σε ένα σύστημα.

Με το σύστημα Building Management Software OPEN web μπορείτε να ελέγξετε όλες τις τεχνικές εγκαταστάσεις του κτιρίου σας, να δημιουργήσετε γραφικά, να βελτιστοποιήσετε τον έλεγχο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.
Ο φιλικός προς τον χρήστη ενεργειακός έλεγχος – διαχείριση είναι εφικτός με τον ενσωματωμένο web server OPEN view.
H ΧΩΡΟΣ Σ.Μ. ΑΕ εισάγει και υποστηρίζει αποκλειστικά για την ελληνική αγορά τα συστήματα και τις λύσεις της Γερμανικής εταιρείας DEOS-AG η οποία ιδρύθηκε το 1967 και εδρεύει στην περιοχή Rheine, Γερμανία. Τα υλικά της DEOS-AG κατασκευάζονται 100% στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις της εταιρείας, με πλήρεις διαδικασίες ελέγχου και ποιότητας.
Η DEOS AG έχει ιδιαίτερο τμήμα το οποίο παράγει το σύνολο των προγραμμάτων ελέγχου (software). Τα προγράμματα ελέγχου αποτελούν την «καρδιά» κάθε ολοκληρωμένου συστήματος ελέγχου. Όλες οι λύσεις, εφαρμογές, ρουτίνες κλπ. αναπτύσσονται, ελέγχονται & πιστοποιούνται πλήρως πριν την διανομή στην αγορά και σε πραγματικές εγκαταστάσεις.
Η ΧΩΡΟΣ Σ.Μ. ΑΕ ειδικεύεται σε συστήματα ελέγχου κτιριακών εγκαταστάσεων από το 1998. Το συγκριτικό πλεονέκτημα της εταιρείας είναι η συσσωρευμένη εμπειρία στον χώρο των μελετών εξειδικευμένων ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων.
Η συνεργασία με την εταιρεία DEOS μας δίνει την δυνατότητα να προτείνουμε την βέλτιστη λύση σε οποιαδήποτε πρόκληση κτιριακού αυτοματισμού, ανεξάρτητα μεγέθους ή/και πολυπλοκότητας.
Deos film 2014.